Omdat heel wat geniale ideeën ontstaan tussen pot en pint.
Omdat bijleren niet altijd in een formele setting hoeft plaats te vinden.
Omdat je kan spreken met mensen die je anders niet gauw ontmoet.
 
Stamgasten Jong Voka
Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan. Waarom zou je ze niet gewoon kunnen ontmoeten in één van de Gentse cafés? Wel, daar zorgt Jong Voka voor! 

Welkom op 24 april in De Omgekeerde Wereld en in Marimain. Je kiest volledig zelf in welk café je aansluit en welke ondernemer je graag ontmoet. 

Programma: 
Marimain (Walpoortstraat 17)
19:00 Ontvangst
19:30 Lucas Standaert – Bar WilsonCafé Afsnis
20:15 Mogelijkheid tot veranderen van café
20:30 Tim Duhamel - InSites Consulting


Omgekeerde Wereld (Sint-Pietersnieuwstraat 116)

19:00 Ontvangst
19:30 Bram Souffreau – Apache 
20:15 Mogelijkheid tot veranderen van café
20:30 Edouard De Prez – Comedian


Iedereen verzamelt in De Omgekeerde Wereld (Sint-Pietersnieuwstraat 116)

21u30 Bart De Waele – Wijs

Stamgasten

Terugblik 1ste editie
Terugblik 10 oktober 2017

Stamgast 1: Pierre Deraedt - Philip Morris International (19:30 bij Marimain)

Philip Morris is een internationaal tabaksbedrijf actief in 180 landen. Nog niet zo lang geleden rookten de presentatoren in de tv-studio. Vandaag worden sigaretten geweerd in cafés en op festivals. Roken schaadt de gezondheid. Hoe gaat Philip Morris hier vandaag mee om? Welke transformaties initieert het bedrijf om een ‘smoke-free future’ te creëren?

Stamgast 2: Julie Stampaert - Julie's House (19:30 bij Café De Omgekeerde Wereld)

Er was eens… een meisje die voor haar 6e verjaardag een levensecht poppenhuis kreeg van haar vader: Julie’s House. Na haar culinaire studies en een job bij een speciaalzaak in taarten en quiches, ging haar jeugddroom in vervulling…

Stamgast 3: Angelique Foré - Belmodo (20:30 bij Marimain)

Angelique is mede-oprichtster van Belmodo. Samen met haar vennoten Tiany Kiriloff & Michaël Schockaert startte ze in 2008 het online modeplatform. Ondertussen is Belmodo.be uitgegroeid tot een succesvolle online business en heeft opdrachten voor binnen en buitenlandse mode en mediabrands. Benieuwd naar hoe zij hun centen verdienen met wat ooit begon als een droom? Eind oktober start voor haar een nieuw hoofdstuk. Voorlopig nog een witte pagina.

Stamgast 4: Bart Roman - Wecandance, Laundry Day, Essence Cuisine (20:30 bij Café De Omgekeerde Wereld)

Ging jij deze zomer naar Fire Is Gold? Was je een van de hippe nachtraven tijdens Wecandance? Ontmoet de man achter de schermen: Bart Roman. Samen met zijn vennoot Wim Van der Borght richtte hij Atmosphere Architects op. Sinds dit jaar is het duo de nieuwe organisator van Laundry Day. Alsof dat niet genoeg is, is Bart ook zaakvoerder van Essence Cuisine in London waar je geen enkel gerecht met vlees, zuivel, gluten of suiker op de menukaart vindt.

Stamgast 5: Stef Decorte - CEO Smartphoto (21:30 bij Café De Ploeg)

Smartphoto.be, hét e-commercebedrijf dat op piekmomenten 3.000 pakjes per uur verstuurt: fotoboeken, -kalenders, -prints op canvas, op kussens, T-shirts, mokken, doosjes, klokken, noem maar op! Benieuwd naar hoe dit fotobedrijf zich doorheen turbulente tijden bewoog? Hoe zij erin slagen om de omzet te doen stijgen jaar na jaar, terwijl de markt gelijk blijft?


Praktisch

Volgende editie gaat door op 24 april

2 café's in Gent
Café De Omgekeerde wereld
Café Marimain

Eerste ronde: 19u30
Tweede ronde: 20u30
Laatste spreker: 21u30

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief