PLATO Ondernemers

PLATO Ondernemers focust op thema’s die aansluiten bij de noden en behoeftes van bedrijfsleiders en zaakvoerders. Dit steeds met als doel verdere professionalisering van het bedrijf.

Met het PLATO-team kijken we al vooruit naar het volgende werkjaar. Op dinsdag 5 september organiseren we onze PLATO After Summer Drink die intussen een vaste waarde is geworden. Het is het ideale moment om de zomer in stijl af te sluiten en al vooruit te kijken naar het boeiende najaar en nieuwe werkjaar. Schrijf je in en ontmoet verschillende PLATO deelnemers en PLATO meters & peters.

Plato - After Summer Drink

Sluit de zomer af in stijl
Na de zomer starten we nog volgende interessante trajecten op:

2-jarige trajecten of 20 sessies
 

PLATO Develop ‘productie’

Een algemeen managementtraject voor de mature kmo-bedrijfsleider van productiebedrijven met magazijn, machinepark of logistiek en die personeel tewerkstellen.
Opstart: 5 en 6 oktober

 

1-jarige trajecten of 10 sessies
 

Leiderschap

Werk doeltreffender en stuur uw personeel aan door de gepaste leiderschapsstijl toe te passen.
Opstart: 28 en 29 september

Strategie & Inspiratie

Schrijf een duidelijke strategie uit voor uw bedrijf en laat u door topstrategen inspireren. 
Opstart: 15 en 16 september

Toeleveranciers zorg     

Spoor interessante businessopportuniteiten in de zorg op en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Opstart: nog te bepalen

Born Global

Voor innovatieve, jonge, snel groeiende ondernemingen die in vroege levensfase geconfronteerd worden met opportuniteiten op internationale markten.
Opstart: nog te bepalen
Kan je niet aanwezig zijn op de after summer drink? Of ben je gewoon al overtuigd? Kom vrijblijvend op intakegesprek met ons. We bekijken of PLATO iets voor jou is en jij iets voor PLATO.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief