Bryo Standup Studenten

Barcelona bootcamp voor studenten

Met een 20-tal studenten trekken de Bryo-coördinatoren in de Paasvakantie een week naar Barcelona om daar een ondernemersidee uit de denken en uit te werken. Inspirerend, motiverend, ondernemend ... en uiteraard ook heel leuk!

De studenten van vandaag zijn de ondernemers en ondernemende medewerkers van morgen. Daarom organiseert Voka West-Vlaanderen ook verschillende evenementen, activiteiten, opleidingen,... voor deze doelgroep. Eind maart is er het jaarlijks grootse JUMP-jongerenseminar met motivational coach Carl Van de Velde, doorheen het jaar kunnen studenten deelnemen aan verschillende 'Pizza & Inspire'-sessies,...

 
In de Paasvakantie organiseren Voka West- en Oost-Vlaanderen nu ook een ondernemend bootcamp in Barcelona. Een week lang gaan studenten er onder begeleiding van de coaches aan de slag om een ondernemersidee uit te denken, uit te werken én aan de groep voor te stellen. En dat is niet alles: ook een straffe teambuilding, een bezoek aan een start-up in Barcelona, toffe workshops,... staan op het programma.

Kent u een student die de ondernemersvibe voelt kriebelen? Of wil u uw zoon/dochter een duwtje in de richting van het ondernemerschap geven? Dan is deze Barcelona Bootcamp wat u zoekt!

De bootcamp vindt plaats van 10 tot en met 14 april. Voor de prijs van € 350 p.p. (vluchten, hotel,... inclusief) kunnen studenten deelnemen.

Meer weten?

Neem contact op met Astrid De Clerck.

Deelnemen

Alle informatie over de Bryo trajecten krijg je op de Bryo Roadshow. Deze gaat door in de Voka Box (Lammerstraat 18) te Gent op dinsdag 12 september. We gaan van start om 18u30, ontvangst vanaf 18u00. 
Kan je niet aanwezig zijn op een Bryo Roadshow? Of ben je gewoon al overtuigd? Kom vrijblijvend op intakegesprek met ons. We bekijken of Bryo iets voor jou is en jij iets voor Bryo.

Ik word Jong Voka