Bryo Scale up

Je hebt een marktklaar product dat zichzelf al bewezen heeft en een schaalbaar business model

Voor wie?

Je beschikt over een bewezen business model dat bovendien schaalbaar is. Je hebt momenteel een omzet van minimaal € 100 000/jaar en wil dit in de komende jaren laten groeien tot meer dan € 1000 000/jaar. Mensen aantrekken en behouden, het structureren van de verkoop, internationaal groeien,… zijn uitdagingen waar jij tegenaan kijkt.

Wat?

Coachingsessies: met een 5-tal andere ScaleUp ondernemers uit je regio en onder begeleiding van je coach kom je samen om die thema’s te bespreken die je gezamenlijk hebt bepaald. De nadruk ligt op kruisbestuiving en kennisuitwisseling.

Individuele coaching en ontmoetingen met expert-ondernemers: je coach is je eerste aanspreekpunt voor al je vragen en brengt je bij die experts en ondernemers die je kunnen verder helpen met je project.

2 overkoepelende sessies in Vlaanderen: 
We zorgen voor een inspirerend programma en je kan netwerken met de ScaleUp deelnemers, coaches en experten over heel Vlaanderen.

Expertenraad: 
je kan je project in al zijn fasen aftoetsen voor een raad van experten en ervaringsdeskundigen, je krijgt antwoord op je voorgelegde concrete vragen en wordt uitgedaagd concrete acties te zetten die je verdere groei zullen ondersteunen.

Deelnemen

Alle informatie over de Bryo trajecten krijg je op de Bryo Roadshow. Deze gaat elke zes weken door in de Voka Box (Lammerstraat 18) te Gent. We gaan van start om 18u30, ontvangst vanaf 18u00. 
Kan je niet aanwezig zijn op een Bryo Roadshow? Of ben je gewoon al overtuigd? Kom vrijblijvend op intakegesprek met ons. We bekijken of Bryo iets voor jou is en jij iets voor Bryo.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief